Forumlar
Hipogonadizm :: Forumlar :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm Konulari :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
SORULARI BURADA SOR, (Lütfen sorularınızı burada sorun. Yeni konu başlıkları silinecektir) |
Sayfaya git 1 2 3 ... 293 294 295 ... 298 299 300 | |
Moderatörler: Sustanon, supermen, Emka, engineer
|
Yazar | Mesaj | ||||
safir27 |
| ||||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1626 Kayıt tarihi: 22.11.2017 saat: 09:45Konum: gaziantep Mesaj sayısı: 18 Teşekkür etti 3 zaman içinde 3 gönderi | sekonder01 alıntı ... gss borcum olduğu için hastaneye gidemedim böyle saçmalık olamaz Ben de gidemiyorum ![]() | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
Sustanon |
| ||||
Sustanon![]() ![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt tarihi: 30.07.2012 saat: 14:38Konum: istanbul Mesaj sayısı: 1122 Teşekkür etti 563 zaman içinde 302 gönderi | GSS ödemesi yapabilirseniz. İlaç alımında sorun çıkmıyor şimdilik | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
sekonder01 |
| ||||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1898 Kayıt tarihi: 29.11.2019 saat: 09:14Konum: siirt Mesaj sayısı: 11 Teşekkür etti 3 zaman içinde 3 gönderi | Sustanon alıntı ... GSS ödemesi yapabilirseniz. İlaç alımında sorun çıkmıyor şimdilik sustanon bey bir tane telegram grubu kurulsa süper olmaz mı | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
Efem |
| ||||
![]() Kayıtlı Üye #1877 Kayıt tarihi: 26.09.2019 saat: 08:31Konum: Muğla Mesaj sayısı: 5 Teşekkür etti 3 zaman içinde 3 gönderi | Merhaba arkadaslar çocuk tedavisine başladım doktorum haftada 3 ovitrella ve hafta 3 menogon75 yazdı ama menegonu bulamadım piyasada yok şuan eczacı onun yerine menepur 75 verdi menepur menegonin yerini tutarmi tesekkurler | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
Fatik |
| ||||
![]() Kayıtlı Üye #1373 Kayıt tarihi: 28.10.2016 saat: 17:15Konum: Bursa Mesaj sayısı: 4 Teşekkür etti 4 zaman içinde 2 gönderi | Bende 3 kutu var bana adres verirsen sana yollarım | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
YalanDünya |
| ||||
![]() Kayıtlı Üye #809 Kayıt tarihi: 11.07.2014 saat: 14:08Konum: Türkiye Mesaj sayısı: 139 Teşekkür etti 137 zaman içinde 77 gönderi | Efem alıntı ... Merhaba arkadaslar çocuk tedavisine başladım doktorum haftada 3 ovitrella ve hafta 3 menogon75 yazdı ama menegonu bulamadım piyasada yok şuan eczacı onun yerine menepur 75 verdi menepur menegonin yerini tutarmi tesekkurler Tutar kardeşim. Ben de kutu başına 40 tl fark ücreti ödeyerek menopur aldım. Pregnyl ve choriomon yok piyasada. 19 Şubat'ta ilaç fiyat güncellemesi yapılacak, muhtemelen ilaç firmaları bu yüzden bekletiyor. Şubat sonuna kadar pregnylim bitiyor. Raporum Pergnyl ve menogon üzerine. Pregny çıkmazsa ücretle ovitrelle alacağım mecbur. Bu ilaçları bilerek firmalar bekletiyorsa Allah bildiği gibi yapsın. Ovitrelle'de 6500 ünite Lh benzeri etken madde var diye biliyorum. Bir haftada 3 ovitrelle (6500x3) fazla değil mi? Ben haftada pegnyl 3x1500 kullanıyorum. Ovitrelle alırsam nasıl kullanmalıyım? Ovitrelle tek flakon ve göbekten vurmaya uygun diye biliyorum. [ Düzenlendi 16.02.2020 saat: 16:25 ] | ||||
En Üst | | ||||
Ferrari |
| ||||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1836 Kayıt tarihi: 01.05.2019 saat: 19:30Konum: İstanbul Mesaj sayısı: 79 Teşekkür etti 7 zaman içinde 7 gönderi | Haftafa 3 cok fazla ovitelle ostrojen hormonudur. E2 seviylerinizi cok fazla yukseltir sonucunda yaglanma meme buyumesi jino olusur. Haftada 1 bile yetior ovitrellede. E2 degerinizi dusurmek icin arimidex haftada 1 defa alın. | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
Efem |
| ||||
![]() Kayıtlı Üye #1877 Kayıt tarihi: 26.09.2019 saat: 08:31Konum: Muğla Mesaj sayısı: 5 Teşekkür etti 3 zaman içinde 3 gönderi | YalanDünya alıntı ... Efem alıntı ... Merhaba arkadaslar çocuk tedavisine başladım doktorum haftada 3 ovitrella ve hafta 3 menogon75 yazdı ama menegonu bulamadım piyasada yok şuan eczacı onun yerine menepur 75 verdi menepur menegonin yerini tutarmi tesekkurler Haftada Tutar kardeşim. Ben de kutu başına 40 tl fark ücreti ödeyerek menopur aldım. Pregnyl ve choriomon yok piyasada. 19 Şubat'ta ilaç fiyat güncellemesi yapılacak, muhtemelen ilaç firmaları bu yüzden bekletiyor. Şubat sonuna kadar pregnylim bitiyor. Raporum Pergnyl ve menogon üzerine. Pregny çıkmazsa ücretle ovitrelle alacağım mecbur. Bu ilaçları bilerek firmalar bekletiyorsa Allah bildiği gibi yapsın. Ovitrelle'de 6500 ünite Lh benzeri etken madde var diye biliyorum. Bir haftada 3 ovitrelle (6500x3) fazla değil mi? Ben haftada pegnyl 3x1500 kullanıyorum. Ovitrelle alırsam nasıl kullanmalıyım? Ovitrelle tek flakon ve göbekten vurmaya uygun diye biliyorum. Tesekkurler kardeşim zaman ayırdığın için bende menepur icin 45 tl civari fark odedim kutu basi haftada 3 kere oviltreyi sordum bende testesteron seviyesine göre ayarlanacagini söylendi en son testesteron seviyem 6.57 cıktı buna gore doz normal mi oviltrelllenin yapmasi dediğin gibi göbek deliğinin sağ sol ve alt kismindan ikişer parmak yanından olacak şekilde yapabiliyorsun .menepur 'ün dozu haftalık 2 mi 3 mü [ Düzenlendi 18.02.2020 saat: 22:43 ] | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
YalanDünya |
| ||||
![]() Kayıtlı Üye #809 Kayıt tarihi: 11.07.2014 saat: 14:08Konum: Türkiye Mesaj sayısı: 139 Teşekkür etti 137 zaman içinde 77 gönderi | Ovitrelle, koriogonadotropin alfa içerir, bu östrojen değildir, testislerde testosteron yapılmasını sağlar ama üretilen testosteron için vücut östrojen de salgılar. Testosteronun normal sınırlar içinde. Doz ayarlaması hastadan hastaya değişir, doktor daha iyi bilir. Menopur 75i(menogon75)haftada 3 kere kullanıyorum. Sperm çıkışı olduğunda doktor, menogonun dozunu 3x150 yapmıştı. Ama spermler katlanarak artmadı. O yüzden 3x75 şeklinde devam ediyorum. [ Düzenlendi 19.02.2020 saat: 19:53 ] | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
sekonder01 |
| ||||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1898 Kayıt tarihi: 29.11.2019 saat: 09:14Konum: siirt Mesaj sayısı: 11 Teşekkür etti 3 zaman içinde 3 gönderi | Efem alıntı ... YalanDünya alıntı ... Efem alıntı ... Merhaba arkadaslar çocuk tedavisine başladım doktorum haftada 3 ovitrella ve hafta 3 menogon75 yazdı ama menegonu bulamadım piyasada yok şuan eczacı onun yerine menepur 75 verdi menepur menegonin yerini tutarmi tesekkurler Haftada Tutar kardeşim. Ben de kutu başına 40 tl fark ücreti ödeyerek menopur aldım. Pregnyl ve choriomon yok piyasada. 19 Şubat'ta ilaç fiyat güncellemesi yapılacak, muhtemelen ilaç firmaları bu yüzden bekletiyor. Şubat sonuna kadar pregnylim bitiyor. Raporum Pergnyl ve menogon üzerine. Pregny çıkmazsa ücretle ovitrelle alacağım mecbur. Bu ilaçları bilerek firmalar bekletiyorsa Allah bildiği gibi yapsın. Ovitrelle'de 6500 ünite Lh benzeri etken madde var diye biliyorum. Bir haftada 3 ovitrelle (6500x3) fazla değil mi? Ben haftada pegnyl 3x1500 kullanıyorum. Ovitrelle alırsam nasıl kullanmalıyım? Ovitrelle tek flakon ve göbekten vurmaya uygun diye biliyorum. Tesekkurler kardeşim zaman ayırdığın için bende menepur icin 45 tl civari fark odedim kutu basi haftada 3 kere oviltreyi sordum bende testesteron seviyesine göre ayarlanacagini söylendi en son testesteron seviyem 6.57 cıktı buna gore doz normal mi oviltrelllenin yapmasi dediğin gibi göbek deliğinin sağ sol ve alt kismindan ikişer parmak yanından olacak şekilde yapabiliyorsun .menepur 'ün dozu haftalık 2 mi 3 mü sen mi kendine vuruyorsun bana özelde yazsana | ||||
En Üst | | ||||
|
|||||
Sayfaya git 1 2 3 ... 293 294 295 ... 298 299 300 | |