Forumlar
Hipogonadizm :: Forumlar :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm Konulari :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm
 
<< Önceki konu | Sonraki konu >>
SORULARI BURADA SOR, (Lütfen sorularınızı burada sorun. Yeni konu başlıkları silinecektir)
Sayfaya git  1 2 3 ... 297 298 299
Moderatörler: Sustanon, supermen, Emka, engineer
Yazar Mesaj
metmet
05.06.2013 saat: 23:06
Kayıtlı Üye #421
Kayıt tarihi: 05.06.2013 saat: 22:57

Konum: izmir
Mesaj sayısı: 2
Teşekkür etti 2 zaman içinde 2 gönderi
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah hepinize şifa versin.Benim bir sorum olacak.Bu hastalığa sahip olduğumdan şüpheleniyorum.21 yaşımdayım,boyum 1.86,ergenlik dönemimden sonra kaslarım cok az gelişti,karın bölgemde zayıfken bile yağlanma oluyordu,sakal gelişimim olmadı,penisim erişkin birine göre ince ve küçük 12-13 cm ve uzun suredir vücut geliştirme sporu yapıyorum cok iyi ağırlıklarla cok güzel çalışmama rağmen başka kişilere göre cok cok yavaş gelişiyorum,yüz hatlarım hala çocuk gibi.Bu sebeplerden dolayı şüphelerim var sizce durum nedir arkadaşlar?Doktora en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum fakat cesaret edemedim bir türlü.
En Üst
1 Üye metmet (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
ALFA
07.06.2013 saat: 19:32
Kayıtlı Üye #4
Kayıt tarihi: 31.07.2012 saat: 17:20

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 218
Teşekkür etti 46 zaman içinde 29 gönderi
metmet alıntı ...

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah hepinize şifa versin.Benim bir sorum olacak.Bu hastalığa sahip olduğumdan şüpheleniyorum.21 yaşımdayım,boyum 1.86,ergenlik dönemimden sonra kaslarım cok az gelişti,karın bölgemde zayıfken bile yağlanma oluyordu,sakal gelişimim olmadı,penisim erişkin birine göre ince ve küçük 12-13 cm ve uzun suredir vücut geliştirme sporu yapıyorum cok iyi ağırlıklarla cok güzel çalışmama rağmen başka kişilere göre cok cok yavaş gelişiyorum,yüz hatlarım hala çocuk gibi.Bu sebeplerden dolayı şüphelerim var sizce durum nedir arkadaşlar?Doktora en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum fakat cesaret edemedim bir türlü.

Bizim hastalıgımız standart değil yani doğustan deyip geçiştiremeyiz mağlesef sağlıklı bir bireyken bile ansızın rahatsızlanabiliriz onun için en kesin iş endokrin uzmanına gidip kan testlerini yaptırmandır kafanda soru işareti kalmaz selam ve dua ile....
En Üst
1 Üye ALFA (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
Sustanon
08.06.2013 saat: 11:41
Sustanon

Kayıtlı Üye #1
Kayıt tarihi: 30.07.2012 saat: 14:38

Konum: istanbul
Mesaj sayısı: 1108
Teşekkür etti 559 zaman içinde 299 gönderi
@metmet korkmanı gerektiren bir durum yok. Muayeneden çekiniyorsanız sadece kan testi ile teşhis yapılabilir. Doktora hipo lütfu olduğunuzdan şüphelendiğinizi söyleyiniz.
En Üst
1 Üye Sustanon (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
FSH
08.06.2013 saat: 18:40
Kayıtlı Üye #254
Kayıt tarihi: 12.02.2013 saat: 15:03

Konum: Bursa
Mesaj sayısı: 301
Teşekkür etti 162 zaman içinde 59 gönderi
metmet alıntı ...

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle Allah hepinize şifa versin.Benim bir sorum olacak.Bu hastalığa sahip olduğumdan şüpheleniyorum.21 yaşımdayım,boyum 1.86,ergenlik dönemimden sonra kaslarım cok az gelişti,karın bölgemde zayıfken bile yağlanma oluyordu,sakal gelişimim olmadı,penisim erişkin birine göre ince ve küçük 12-13 cm ve uzun suredir vücut geliştirme sporu yapıyorum cok iyi ağırlıklarla cok güzel çalışmama rağmen başka kişilere göre cok cok yavaş gelişiyorum,yüz hatlarım hala çocuk gibi.Bu sebeplerden dolayı şüphelerim var sizce durum nedir arkadaşlar?Doktora en yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum fakat cesaret edemedim bir türlü.


metmet geçmiş olsun bende aynı sporu yapıyorum senin gibi gençleri gözlemliyorum aynı yaş grubunda olmalarına rağmen fiziksel skala o kadar geniş ki senin tek yapman gereken hormon seviyelerini ölçtürmek. Endokrinoloji uzmanı bütün sorularının cevabını alacağın yer. Tekrar geçmiş olsun..
En Üst
1 Üye FSH (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
metmet
08.06.2013 saat: 23:35
Kayıtlı Üye #421
Kayıt tarihi: 05.06.2013 saat: 22:57

Konum: izmir
Mesaj sayısı: 2
Teşekkür etti 2 zaman içinde 2 gönderi
Anladım çok sağolun.En iyisi doktora gözüküp sonuçları almam olacak galiba dediğiniz gibi.

[ Düzenlendi 08.06.2013 saat: 23:38 ]
En Üst
1 Üye metmet (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
gubar
10.06.2013 saat: 13:16
Kayıtlı Üye #423
Kayıt tarihi: 10.06.2013 saat: 13:12

Konum: konya
Mesaj sayısı: 42
Teşekkür etti 17 zaman içinde 16 gönderi
öncelikle herkese mrb.doğduğumda testislerim torbaya inmediği için ilkokul 2.sınıfta 3 tane hormon iğnesi oldum.iğne olmadan önce zayıflıktan sürekli hasta olan ben iğneleri olduktan sonra yemeklerden kendimi alamaz oldum ve liseye başladığımda 90 kiloya kadar çıktım.sonra yanlış bir diyetle sporsuz hızlı bir şekilde 70 e düştüm ve üni.sınavına hazırlanırken 75-80 arasına çıktım.3 tane doktora gittim ve hepsi elle muayene sonucu ne kan tahlili ne de ultrason yapmadılar jinekomasti olduğunu söylediler ameliyatsız da geçmez dediler.size sorum bu hastalığımla iğnelerin bi alakası var mıdır ? doktorlara inat spor salonuna yazıldım şu an 2. ayımdayım ama haklı çıkacaklar gibi şu an göğüslerde bi değişim yok ne yazik ki..bu hastalığa yakalnmış olabilir miyim ilgilenen olursa kan tahlil sonuçlarımı ve ultrason sonuçlarımı atacağım
En Üst
1 Üye gubar (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
supermen
10.06.2013 saat: 18:32

Kayıtlı Üye #5
Kayıt tarihi: 31.07.2012 saat: 17:58

Konum: istanbul
Mesaj sayısı: 851
Teşekkür etti 135 zaman içinde 106 gönderi
gubar; ilaçlarla direkt alakalı olmayabilir bu rahatsızlığın etkilerinden biride jinekomasti...Ayrıca fazla doz ilaç alınırsa testosteronla birlikte östrojen de artar ve buda bir miktar artmasına neden olabilir....Tahlil Sonuçlarından hasta olup olmadığın belli olur fakat tedavilerin sorumlusu doktor olmalıdır biz burdan sadece konuşmuş oluruz bizim sözümüzle tedavi olmaz bu çok önemli...

[ Düzenlendi 10.06.2013 saat: 18:34 ]
En Üst
1 Üye supermen (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
gubar
10.06.2013 saat: 21:09
Kayıtlı Üye #423
Kayıt tarihi: 10.06.2013 saat: 13:12

Konum: konya
Mesaj sayısı: 42
Teşekkür etti 17 zaman içinde 16 gönderi
supermen alıntı ...

gubar; ilaçlarla direkt alakalı olmayabilir bu rahatsızlığın etkilerinden biride jinekomasti...Ayrıca fazla doz ilaç alınırsa testosteronla birlikte östrojen de artar ve buda bir miktar artmasına neden olabilir....Tahlil Sonuçlarından hasta olup olmadığın belli olur fakat tedavilerin sorumlusu doktor olmalıdır biz burdan sadece konuşmuş oluruz bizim sözümüzle tedavi olmaz bu çok önemli...


şikayetlerim
küçük ve ince penis,sesim telefonda kız gibi hatta randevu alırkn hanımefendi dendi bana,vücut geliştirme ile uğraşıyorum ama gelişim diğer insanlara göre yavaş,sakalım faullerde ve boğazımda tek tük çıkıyor
testis ultrasonum temiz çıktı yani testislerim yerlerine inmiş şükürler olsun ama memede jinekomasti çıktı hormon değerlerim şu şekilde estradiol 21.9(7.63-42.6) serbest testesteron 17.3(4.5-42.0) total testesteron 4.38(2.8-8.0) ploraktin 9.31(4.04-15.2) serbest T4 1.93(0.93-1.7) fsh 7.35(1.5-12.4) lh 9.97(1.7-8.6) tsh 2.25(0.27-4.2) doktorum değerler gayet iyi dedi son ölçümde total testesteron 12.8(9.71-38.17) çıktı ve Testogel kullanmamı söyledi 1 ay sonra tekrar ölçümlere gidecem penis boyunu ölç gel dedi ayrıca.
En Üst
2 Üye gubar (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 tekniker28 (Tarih: 03.07.2014) , yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
gubar
11.06.2013 saat: 09:38
Kayıtlı Üye #423
Kayıt tarihi: 10.06.2013 saat: 13:12

Konum: konya
Mesaj sayısı: 42
Teşekkür etti 17 zaman içinde 16 gönderi
yaş 19 kilo 75 boy 1.75 lütfen yardımcı olun bana çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum üroloji doktorundan utanıyorum böyle şeyleri rahatça soramıyorum
En Üst
1 Üye gubar (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
ALFA
11.06.2013 saat: 17:59
Kayıtlı Üye #4
Kayıt tarihi: 31.07.2012 saat: 17:20

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 218
Teşekkür etti 46 zaman içinde 29 gönderi
gubar alıntı ...

yaş 19 kilo 75 boy 1.75 lütfen yardımcı olun bana çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum üroloji doktorundan utanıyorum böyle şeyleri rahatça soramıyorum

Son paylasımların da çelişki var doktordan utanıyorsun tahlilleri hangi doktora yaptırdın ? inşallah bizim steroit kullanan arkadaslardan değilsindir değerlerin normal değil yüksek bence endokrin uzmanına görün burda içimizde doktor yok zaten selam ve dua ile....
En Üst
1 Üye ALFA (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 yedekkobay (Tarih: 27.06.2015)
Sayfaya git  1 2 3 ... 297 298 299  

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System uses forum thanks