Forumlar
Hipogonadizm :: Forumlar :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm Konulari :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
ASKERLİK hipogonadotropik hipogonadizm ve askerlik |
Sayfaya git 1 2 3 ... 30 31 32 | |
Moderatörler: Sustanon, supermen, Emka, engineer
|
Yazar | Mesaj | ||
tekimsaniyordum |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1184 Kayıt tarihi: 05.03.2016 saat: 19:09Konum: samsun Mesaj sayısı: 25 Teşekkür etti 1 zaman içinde 1 gönderi | Valla ben bedelliye başvurdum insallah bir bok anlaşılmadan gidip gelirim | ||
En Üst | | ||
SOFİ |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1776 Kayıt tarihi: 03.11.2018 saat: 17:18Konum: İstanbul Mesaj sayısı: 58 Teşekkür etti 14 zaman içinde 11 gönderi | tekimsaniyordum alıntı ... Valla ben bedelliye başvurdum insallah bir bok anlaşılmadan gidip gelirim Kardeşim zaten devlet çürük veriyor parana yazık git o parayla tedavi ol Normal şekilde git askere etrafına bedelli gidiyom de ve acemi birlikte 1 hafta sonra hastaneye sevk al GATA’ya gönderirler orada Aydoğan hocam var onalar sana 3 ay hava değişimi verirler tedavi etmek için sende hocam ben tedavimi dışarıda oluyorum bana çürük Verin de bir hafta da çürük alırsın kalır 1 ayın dolmaya 2 hafta git 2 haftada uludağda kayak tatili yap ![]() ![]() Bu arada muaf alanlar işe girerken muaf yazmasın yaptım yazsın hiçbir iş yeri veya devlet kurumu sizin muaf yaptığınızı anlayamaz askeri merkezler hariç rahat olun parana yazık git tedavi ol selam ve dua ile ... [ Düzenlendi 14.11.2018 saat: 07:20 ] | ||
En Üst | | ||
tekimsaniyordum |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1184 Kayıt tarihi: 05.03.2016 saat: 19:09Konum: samsun Mesaj sayısı: 25 Teşekkür etti 1 zaman içinde 1 gönderi | Ne biliyim ustad arkadaşların çoğu bedelli yapıyor bende o yüzden çürük almadim ama senin dediğin de aklıma gelmedi değil ha | ||
En Üst | | ||
mechanic |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1509 Kayıt tarihi: 17.04.2017 saat: 11:36Konum: Tekirdağ Mesaj sayısı: 23 Teşekkür etti 5 zaman içinde 4 gönderi | Sevk açıklandıktan sonra dilekçe verip muayene olabiliyorsun. Ben o şekilde şansımı deneyeceğim. | ||
En Üst | | ||
SoleSurvivor |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1716 Kayıt tarihi: 05.06.2018 saat: 01:30Konum: Türkiye Mesaj sayısı: 2 Teşekkür etti 1 zaman içinde 1 gönderi | SOFİ alıntı ... tekimsaniyordum alıntı ... Valla ben bedelliye başvurdum insallah bir bok anlaşılmadan gidip gelirim Kardeşim zaten devlet çürük veriyor parana yazık git o parayla tedavi ol Normal şekilde git askere etrafına bedelli gidiyom de ve acemi birlikte 1 hafta sonra hastaneye sevk al GATA’ya gönderirler orada Aydoğan hocam var onalar sana 3 ay hava değişimi verirler tedavi etmek için sende hocam ben tedavimi dışarıda oluyorum bana çürük Verin de bir hafta da çürük alırsın kalır 1 ayın dolmaya 2 hafta git 2 haftada uludağda kayak tatili yap ![]() ![]() Bu arada muaf alanlar işe girerken muaf yazmasın yaptım yazsın hiçbir iş yeri veya devlet kurumu sizin muaf yaptığınızı anlayamaz askeri merkezler hariç rahat olun parana yazık git tedavi ol selam ve dua ile ... Ben bu "muaf yaptığınızı anlayamaz" kısmına katılmıyorum. Askerlik durum belgesi istenen başvurularda genellikle "e-devlet" üzerinden temin edilen belge isteniyor/kabul ediliyor. Bu belgede de "Askerliğe el verişli değildir" ifadesi çok açık bir şekilde, belgenin de belirgin bir çıktısı olarak mevcut. Ayrıca, özel şirketler veya kurumlar belki daha esnek olabilir fakat devlet kurumlarıyla olan ilişkilerde yanlış/yalan beyanda bulunmak o başvurunun iptali anlamına gelir. Lütfen dikkat edin. | ||
En Üst | | ||
SOFİ |
| ||
![]() ![]() Kayıtlı Üye #1776 Kayıt tarihi: 03.11.2018 saat: 17:18Konum: İstanbul Mesaj sayısı: 58 Teşekkür etti 14 zaman içinde 11 gönderi | SoleSurvivor alıntı ... SOFİ alıntı ... tekimsaniyordum alıntı ... Valla ben bedelliye başvurdum insallah bir bok anlaşılmadan gidip gelirim Kardeşim zaten devlet çürük veriyor parana yazık git o parayla tedavi ol Normal şekilde git askere etrafına bedelli gidiyom de ve acemi birlikte 1 hafta sonra hastaneye sevk al GATA’ya gönderirler orada Aydoğan hocam var onalar sana 3 ay hava değişimi verirler tedavi etmek için sende hocam ben tedavimi dışarıda oluyorum bana çürük Verin de bir hafta da çürük alırsın kalır 1 ayın dolmaya 2 hafta git 2 haftada uludağda kayak tatili yap ![]() ![]() Bu arada muaf alanlar işe girerken muaf yazmasın yaptım yazsın hiçbir iş yeri veya devlet kurumu sizin muaf yaptığınızı anlayamaz askeri merkezler hariç rahat olun parana yazık git tedavi ol selam ve dua ile ... Ben bu "muaf yaptığınızı anlayamaz" kısmına katılmıyorum. Askerlik durum belgesi istenen başvurularda genellikle "e-devlet" üzerinden temin edilen belge isteniyor/kabul ediliyor. Bu belgede de "Askerliğe el verişli değildir" ifadesi çok açık bir şekilde, belgenin de belirgin bir çıktısı olarak mevcut. Ayrıca, özel şirketler veya kurumlar belki daha esnek olabilir fakat devlet kurumlarıyla olan ilişkilerde yanlış/yalan beyanda bulunmak o başvurunun iptali anlamına gelir. Lütfen dikkat edin. Abi haklısın ama düzenleme yapılmış daha önce dediğim gibiydi şimdi düzünleme yapılmış [ Düzenlendi 04.02.2019 saat: 06:51 ] | ||
En Üst | | ||
Emka |
| ||
![]() ![]() ![]() Kayıtlı Üye #743 Kayıt tarihi: 23.04.2014 saat: 00:07Konum: Primer Hipolu... Mesaj sayısı: 222 Teşekkür etti 90 zaman içinde 62 gönderi | SOFİ alıntı ... SoleSurvivor alıntı ... SOFİ alıntı ... tekimsaniyordum alıntı ... Valla ben bedelliye başvurdum insallah bir bok anlaşılmadan gidip gelirim Kardeşim zaten devlet çürük veriyor parana yazık git o parayla tedavi ol Normal şekilde git askere etrafına bedelli gidiyom de ve acemi birlikte 1 hafta sonra hastaneye sevk al GATA’ya gönderirler orada Aydoğan hocam var onalar sana 3 ay hava değişimi verirler tedavi etmek için sende hocam ben tedavimi dışarıda oluyorum bana çürük Verin de bir hafta da çürük alırsın kalır 1 ayın dolmaya 2 hafta git 2 haftada uludağda kayak tatili yap ![]() ![]() Bu arada muaf alanlar işe girerken muaf yazmasın yaptım yazsın hiçbir iş yeri veya devlet kurumu sizin muaf yaptığınızı anlayamaz askeri merkezler hariç rahat olun parana yazık git tedavi ol selam ve dua ile ... Ben bu "muaf yaptığınızı anlayamaz" kısmına katılmıyorum. Askerlik durum belgesi istenen başvurularda genellikle "e-devlet" üzerinden temin edilen belge isteniyor/kabul ediliyor. Bu belgede de "Askerliğe el verişli değildir" ifadesi çok açık bir şekilde, belgenin de belirgin bir çıktısı olarak mevcut. Ayrıca, özel şirketler veya kurumlar belki daha esnek olabilir fakat devlet kurumlarıyla olan ilişkilerde yanlış/yalan beyanda bulunmak o başvurunun iptali anlamına gelir. Lütfen dikkat edin. Abi haklısın ama düzenleme yapılmış daha önce dediğim gibiydi şimdi düzünleme yapılmış Eğer paran varsa naçizane fikrim bedelli ile git alırlar eğer yok uğraşmak istemiyorum derseniz direk muaf için başvurun. Belli bir yerden sonra keşke bedelliyle gitseydim diyebilirsiniz. | ||
En Üst | | ||
kebab |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1814 Kayıt tarihi: 11.02.2019 saat: 17:29Konum: niğde Mesaj sayısı: 1 Teşekkür etti 0 zaman içinde 0 gönderi | arkadaşlar öncelikle selamlar öncelikle sırayla anlatayım ben sakal çıkmadı diye lise 3 de doktora gittim ve teşhisi koydu ve testojel başladım 3 yıl kulladım sonra jel bulamayınca doktor sustanonu önerdi kulladım sıkıntı olmadı hiçbir sıkıntım yok makina sağlam sarkma var penis 14 cm ve ailemde asker kökenli ve sülalemde böyle bir problem yok ve askerlik çağına geldim 6 ay yapcam asal yoklamayı yaptırdım demedim zaten belli olmuyor diyemedim aslında doktor tanıdıktı köydeki ne yapıyım akıl verin 2 abim asker kaç yıllık herkesten gizledim utanıyorum söylemeye lütfen yardım edin . | ||
En Üst | | ||
Emka |
| ||
![]() ![]() ![]() Kayıtlı Üye #743 Kayıt tarihi: 23.04.2014 saat: 00:07Konum: Primer Hipolu... Mesaj sayısı: 222 Teşekkür etti 90 zaman içinde 62 gönderi | Askere gitmeden birbebido ve askerliğin 3. Ayında 1 nebido daha olursan bu durumu atlatabilirsin diye düşünüyorum doktoruna da danışabilirsin kebab alıntı ... arkadaşlar öncelikle selamlar öncelikle sırayla anlatayım ben sakal çıkmadı diye lise 3 de doktora gittim ve teşhisi koydu ve testojel başladım 3 yıl kulladım sonra jel bulamayınca doktor sustanonu önerdi kulladım sıkıntı olmadı hiçbir sıkıntım yok makina sağlam sarkma var penis 14 cm ve ailemde asker kökenli ve sülalemde böyle bir problem yok ve askerlik çağına geldim 6 ay yapcam asal yoklamayı yaptırdım demedim zaten belli olmuyor diyemedim aslında doktor tanıdıktı köydeki ne yapıyım akıl verin 2 abim asker kaç yıllık herkesten gizledim utanıyorum söylemeye lütfen yardım edin . | ||
En Üst | | ||
12345 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1803 Kayıt tarihi: 24.01.2019 saat: 16:52Konum: Istanbul Mesaj sayısı: 24 Teşekkür etti 3 zaman içinde 2 gönderi | Arkadaslar internette okudum bebek sampuaninin icine dogum kontrol hapi atip calkalayip 2 saat bekletip yuzumuze surdumuzde 4 cu haftada sakal fiskirioor die bir yorum gordum daha oncede gormustum bunu baska bir sitede . Ama simdi gordugum cok iddaali yazmis cevresindeki herkeste etkisi olmus . Yorumlarinizi bekliorum | ||
En Üst | | ||
Sayfaya git 1 2 3 ... 30 31 32 | |