Forumlar
Hipogonadizm :: Forumlar :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm Konulari :: Hasta Hikayeleri |
|
<< Önceki konu | Sonraki konu >> |
Hipo da evlilik süreci |
Moderatörler: Sustanon, supermen, Emka, engineer
|
Yazar | Mesaj | ||
c@ner |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #18 Kayıt tarihi: 01.08.2012 saat: 09:47Konum: BURSA Mesaj sayısı: 44 Teşekkür etti 16 zaman içinde 10 gönderi | Selamlar arkadaşlar Bursa'dan Ben 13 yıldır sustanon kullanıyorum testis kaynaklı hipo benimki, sustanon lâ epeyce yol aldık boy pos sakal vücut oturdu lakin sperm testim 0 çocuk ihtimalim neredeyse yok... Vücut iyi sayılır libidom yerinde fakat Diyeceğim şu ki aile yakınlarım evlilik için baskı kuruyor Karşımda iyi bir aday var ama benim durumumu bilmiyor Çıkmaza girdim söyleyemiyorum görüşmek dahi istemiyorum bi bahane bulup erteliyorum kimsenin annelik hayallerini çalamam...söylesem alacağım tepki ne olur çıkmaza girdim Ne yapmalıyım? Beni bi siz anlarsınız [ Düzenlendi 01.01.2022 saat: 20:07 ] | ||
En Üst | | ||
Sustanon |
| ||
Sustanon![]() ![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt tarihi: 30.07.2012 saat: 14:38Konum: istanbul Mesaj sayısı: 1122 Teşekkür etti 563 zaman içinde 302 gönderi | c@ner alıntı ... Selamlar arkadaşlar Bursa'dan Ben 13 yıldır sustanon kullanıyorum testis kaynaklı hipo benimki, sustanon lâ epeyce yol aldık boy pos sakal vücut oturdu lakin sperm testim 0 çocuk ihtimalim neredeyse yok... Vücut iyi sayılır libidom yerinde fakat Diyeceğim şu ki aile yakınlarım evlilik için baskı kuruyor Karşımda iyi bir aday var ama benim durumumu bilmiyor Çıkmaza girdim söyleyemiyorum görüşmek dahi istemiyorum bi bahane bulup erteliyorum kimsenin annelik hayallerini çalamam...söylesem alacağım tepki ne olur çıkmaza girdim Ne yapmalıyım? Beni bi siz anlarsınız Testis kaynaklı hipo derken inmemiş testis veya farklı bir durum mu var? | ||
En Üst | | ||
c@ner |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #18 Kayıt tarihi: 01.08.2012 saat: 09:47Konum: BURSA Mesaj sayısı: 44 Teşekkür etti 16 zaman içinde 10 gönderi | 2 taraflı atrofi var abi, ürologlar umutsuz aslında ben alıştım bu duruma zâten yıllardır endokrin e gidiyorum onlarda hazır testo. Veriyor önemli olan benim için hayat arkadaşıma bunu nasıl açiklayacağim | ||
En Üst | | ||
teacher |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #695 Kayıt tarihi: 26.02.2014 saat: 13:58Konum: turkiye Mesaj sayısı: 150 Teşekkür etti 49 zaman içinde 37 gönderi | İlk olarak sustanon kullanma, celalettin hocaya git tedavine başla. Ayrıca evleneceğin kişiye bu durumu anlatmamak ona dürüst olmamaktır, sana anlayış göstermeyen kişi ile de evlenme zaten. | ||
En Üst | | ||
Sustanon |
| ||
Sustanon![]() ![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt tarihi: 30.07.2012 saat: 14:38Konum: istanbul Mesaj sayısı: 1122 Teşekkür etti 563 zaman içinde 302 gönderi | c@ner alıntı ... 2 taraflı atrofi var abi, ürologlar umutsuz aslında ben alıştım bu duruma zâten yıllardır endokrin e gidiyorum onlarda hazır testo. Veriyor önemli olan benim için hayat arkadaşıma bunu nasıl açiklayacağim Bence de celalettin hocaya gitmelisin. | ||
En Üst | | ||