Forumlar
Hipogonadizm :: Forumlar :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm Konulari :: Erkeklerde Hipogonadotropik Hipogonadizm
 
<< Önceki konu | Sonraki konu >>
Sakal
Moderatörler: Sustanon, supermen, Emka, engineer
Yazar Mesaj
Josephi
25.06.2016 saat: 09:06
Kayıtlı Üye #1275
Kayıt tarihi: 25.06.2016 saat: 07:53

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 4
Teşekkür etti 0 zaman içinde 0 gönderi
Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum üye olup konu açmak bugüne kısmet oldu yaşım 22 50-55 kilo arası süzülüyorum aşırı kansızlık zayıflık vitaminsizlik falan da mevcut yani alakası olabilir mi bilmediğimden söylemek istedim hal böyle olup birde sakalsız kılsız tüysüz olunca iyice cocuksu gözüküyoruz 15-16 yaşında sanılmaktak bıktım ciddi şekilde pskolojik sorun haline geldi bende bir kaç ay önce dermatolojiye başvurdum fakat bekle cıkar cıkmazsa ekim yaparız gibi bir muamele gördüm bunun üzerine forumdan aldıgım bilgilerle hormonlarla alakalı olabilcegini gördüm endokrine cıkmaya karar verdim iki tahlil yapıldı sonuçları aldım henüz doktoruma gösteremedim forumda bu konu hakkında bilgili yardımcı olabilcek arkadaşlar varmış sonuçları sizinle paylaşmak istedim lütfen yardımcı olun fikir verin bu arada ailemde köselik falan yok benimde cene bölgemde 30-40 tel kadar bir sey ve favori bölgemde cıkıyor fakat yanaklar falan bomboş bıyık bölgesi de öyle 5-10 tel bisey o da tüy gibi senelerdir jilet vurmama ragmende sertlesmedi minoxidil denedim 1 bucuk ay kadar tüylenme yaptı fakat bildiğiniz tüy sakal kıvamında degil ve onunda bırakınca döküldüğünü ögrendikten sonra bıraktım yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfem sonucları özelden ulastırıyım fikir verin
En Üst
teacher
25.06.2016 saat: 11:28
Kayıtlı Üye #695
Kayıt tarihi: 26.02.2014 saat: 13:58

Konum: turkiye
Mesaj sayısı: 148
Teşekkür etti 49 zaman içinde 37 gönderi
Tahlil sonuçlarıni bi yaz bakalım , hipo hastasiysan düzelir
En Üst
1 Üye teacher (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 Josephi (Tarih: 25.06.2016)
Josephi
25.06.2016 saat: 12:03
Kayıtlı Üye #1275
Kayıt tarihi: 25.06.2016 saat: 07:53

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 4
Teşekkür etti 0 zaman içinde 0 gönderi
Arkadaşım özelden ulaşabilir misin bana lütfen bu işlerden pek anlamıyorum fotoğraf falan yükleyemedim buraya da sonuçları ulaştırayım da bir bak iki sayfa tahlil sonucu var hangisi önemlidir değildir bilmiyorum

[ Düzenlendi 25.06.2016 saat: 12:09 ]
En Üst
teacher
25.06.2016 saat: 19:29
Kayıtlı Üye #695
Kayıt tarihi: 26.02.2014 saat: 13:58

Konum: turkiye
Mesaj sayısı: 148
Teşekkür etti 49 zaman içinde 37 gönderi
Testesteron,lh , fsh sonuçlarını yaz
En Üst
1 Üye teacher (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 Josephi (Tarih: 25.06.2016)
Josephi
25.06.2016 saat: 20:31
Kayıtlı Üye #1275
Kayıt tarihi: 25.06.2016 saat: 07:53

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 4
Teşekkür etti 0 zaman içinde 0 gönderi
FSH 3.31 mIU/ml yanında folikuler:3.5-12.5 mosiklus 4.7-21.5 luleal 1.7-7.7 menapoz 25.8-134.8 erkek 1.5-12.4 yazıyor refarans değerler olarak LH 6.06 mIU/ml 1.7-8.6 serbest t4 1.5 ng/ml 0.93-1.7 total testesteron 7.91 ng/ml 2.49-8.36 tsh 3.08 ve 0.27-4.2
En Üst
teacher
25.06.2016 saat: 20:58
Kayıtlı Üye #695
Kayıt tarihi: 26.02.2014 saat: 13:58

Konum: turkiye
Mesaj sayısı: 148
Teşekkür etti 49 zaman içinde 37 gönderi
Hormonlar da görünen bir azlik yok , seninki genetik duruyor.
Gereksiz serumlara bulaşma derim, için rahat etmezse endokrinoloji doktoruna git
En Üst
1 Üye teacher (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 Josephi (Tarih: 26.06.2016)
hacısakir
25.06.2016 saat: 22:51
Kayıtlı Üye #12
Kayıt tarihi: 01.08.2012 saat: 00:31

Konum: uşak-kütahya-afyon-kayseri
Mesaj sayısı: 174
Teşekkür etti 38 zaman içinde 22 gönderi
kardeş sen bizim forumu çok yanlış anlamışsın, bizim olayımız sakal felan değil. git sakal ekimi yaptır sorunu çözmüş olursun
En Üst
1 Üye hacısakir (-a-e-ya-ye) teşekkür etti. Teşekkür edenler: :
 Josephi (Tarih: 26.06.2016)
Josephi
26.06.2016 saat: 00:43
Kayıtlı Üye #1275
Kayıt tarihi: 25.06.2016 saat: 07:53

Konum: İstanbul
Mesaj sayısı: 4
Teşekkür etti 0 zaman içinde 0 gönderi
Hormanlar normal mi yani serbest testo düşük değil mi? Genetik olamaz ki ailede bu tarz bir şey yok hacısakr arkadaşım onu düşündüm bu iştende bir sey cıkmazsa öyle cözecemde doğal durmuyormus ve sivilce iz falan yapuyormus cok ektirenler forumda hep pisman olduğunu yazmış
En Üst
 

Hızlı Geçiş:     En Üst

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System uses forum thanks